Hoe het begon

Vakmanschap uit de Hoeksche Waard

Chocolaterie Reedijk is opgericht door Dylan Reedijk op 12 oktober 2017. "Toen ik de opleiding tot zelfstandig werkend banketbakker had afgerond, wist ik dat ik verder wilde met chocolade. Het is een prachtig product met eindeloze mogelijkheden! Bonbons maken met de lekkerste vullingen, prachtige chocoladeletters opspuiten en nieuwe producten creëren. Ook maak ik vanuit het enthousiasme voor chocolade geheel naar uw wens gepersonaliseerde producten! Deze kunnen voorzien worden van een (bedrijfs)logo en/of afbeelding. Klik op "assortiment" en laat u verrassen!" 

Het assortiment

Wat maken wij?

Onze ambachtelijke producten zijn stuk voor stuk handgemaakt met de beste Belgische kwaliteitschocolade. Bonbons met lekkere en uiteenlopende vullingen, pindarotsjes, verschillende repen, maar ook seizoensproducten mogen natuurlijk niet ontbreken! Wat dacht u van een paashaas, luxe chocoladeletter of een 3D kerstboompje?  Buiten deze heerlijke chocolade die wij in ons assortiment hebben is het ook mogelijk om gepersonaliseerde producten te laten creëren. Van relatiegeschenken tot jubilea, er zijn eindeloze mogelijkheden. Wij denken graag met u mee! 

In samenwerking met het "Cacao-Trace" programma

Eerlijke Belgische chocolade!

Cacao-Trace is een programma voor duurzame cacao dat streeft naar betere chocolade en alle betrokkenen, van cacaoboer tot chocoladeliefhebber, een meerwaarde biedt. Dit is een mooie visie die wij graag willen steunen, daarom zijn wij per 01-01-2022 volledig overgestapt naar Cacao-Trace chocolade!

Wilt u meer weten over het programma? Klik dan hier.

Uw bedrijfsnaam op chocolade?

Gepersonaliseerde producten

Buiten de heerlijke chocolade die wij in ons assortiment hebben, is het mogelijk om gepersonaliseerde producten te laten creëren. Zo kunt u uw bedrijf bij relaties, klanten en/of medewerkers op een heerlijke manier kenbaar maken! Chique chocoladeletters, plakken chocolade in een luxe vensterdoos, bonbons met zachte karamelvulling of hazelnootpraliné, paashazen, bonboneieren, kerstmannen en kerstklokken, al deze producten kunnen gepersonaliseerd worden! Het is ook mogelijk om een cadeaupakket samen te stellen met een van deze producten. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Bestel uw bonbons gemakkelijk online

Wilt u een super leuk – én lekker – cadeautje voor uzelf of iemand anders? Alle bonbons in onze webshop kun je gemakkelijk en snel online bestellen. In het besteloverzicht selecteert u het gewenste doosje (gewicht) en kies u geheel zelf de bonbons. U kunt kiezen voor melk, puur, wit of een mix van onze bonbons.

VAN STANDAARD LEKKER TOT MAATWERK

Bekijk ons chocolade assortiment

 • Bonbons

  Wilt u een super leuk – én lekker – cadeautje voor uzelf of iemand anders? Alle bonbons in onze webshop kun je gemakkelijk en snel online bestellen. In het besteloverzicht selecteert u het gewenste doosje (gewicht) en kies u geheel zelf de bonbons. U kunt kiezen voor melk, puur, wit of een mix van onze bonbons.

  Online bestellen

 • Flikken, rotsjes en truffels

  Naast bonbons en seizoensproducten kunt u bij ons ook terecht voor heerlijke pindarotjes, flikken en truffels. We bieden deze chocolade aan in verschillende mogelijkheden en zelfs geheel naar uw wens. Bent u op zoek naar een product wat hieronder niet terugkomt laat het ons weten! Wij denken graag met u mee en maken uw product op maat!

 • Chocoladerepen

  Bekijk ons assortiment chocoladerepen. Alle chocolade(repen) wordt ambachtelijk bereid met de grootste passie voor chocolade. Of u nu gaat voor een witte-, melk- of pure chocoladereep, onze chocorepen zijn beschikbaar in diverse varianten! 

 • Geboortechocolade

  Een kleintje op komst, dat viert u met heerlijke geboortechocolade van Chocolaterie Reedijk. Maakt u dit geweldige nieuws bekend met een kleinigheidje als deze chocolade, serveert u ze tijdens het kraambezoek of wilt u iemand geboortechocolade cadeau doen? Bestel het gemakkelijk en snel online!