Referenties

Klanten vertellen

Chocolaterie Reedijk helpt klanten graag bij het verwezenlijke van zijn/haar chocoladewens. Dit kan met onze heerlijke bonbons, maar ook bieden wij maatwerk zodat er specifiek voor jouw organisatie of stichtinging iets speciaals gemaakt kan worden.

Kijk hieronder eens in de verhalen en quotes van onze klanten! Wil jij ook zo'n zelfde chocolade ervaring, neem dan contact op!

Van Rosmalen Kliniek

"Altijd erg blij met de heerlijke bonbons bij de koffie. Top bedrijf!"

"Wij werken al een aantal jaar samen met Dylan voor onze heerlijke bonbons. De samenwerking verloopt super en onze klanten zijn altijd erg blij met de heerlijke bonbons bij de koffie. Top bedrijf!"

L. Moleman

"Echt verrukkelijk"

"De pure pinda rotsjes zijn echt verrukkelijk. Een echte aanrader!"

D. Wander

"Een feestje om te geven"

"Als afscheidspresentje prachtige plakken chocola met wat losse bonbons. Een feestje om te geven. Dank je wel!!" 

H. de Jong

"Helemaal op, helemaal top!"

"Geweldig lekkere chocoladeletter gekregen, gemaakt door Chocolaterie Reedijk. Helemaal op, helemaal top!"

N. Remeeus

"Lekker genieten"

"Voor goede kwaliteit en service moet je zeker bij chocolaterie Reedijk zijn. Enorm goede producten voor een nette prijs. Zelfs moeilijke verzoeken zijn geen probleem en eigen inbreng luisterd hij zeker naar. Wij gaan nu lekker genieten van onze likeur 43 chocolade letter & gaan zeker vaker hier bestellen!"

HFJ Wieling

"Your taste buds will be challenged with each bite!"

"Professional chocolatery with extremely delicious bonbons and chocolate. Your taste buds will be challenged with each bite!"

Lotte

"De workshop was super!"

"De workshop was super! We hebben veel gelachen, de begeleider was zeer spontaan. Daarbij was hij heel vakkundig en kon hij op speelse wijze ons ook nog wat meegeven over het maken van chocola. De chocola zelf was heerlijk. Wij hebben genoten!"

C. Fortuin

"Een aanrader"

"Geweldig lekkere chocolade!! Een aanrader voor de echte chocolade liefhebbers!!"

C. Zegers

"Enthousiast team"

"Ontzettend enthousiast team! Super chocolade! En behulpzaam as ever!"

I. Stroomberg

"Het is een ritje waard"

"De vriend van onze dochter was zo lief om voor ons heerlijke bonbons mee te nemen. Ze waren super lekkerrrrr. Hij mag vaker langskomen. Het is een ritje waard naar Chocolaterie Reedijk." 

T. Rasens

"Super vriendelijk en professioneel"

"Super leuke workshop met de familie gedaan! Heerlijke bonbons, flikken en pindarotsjes gemaakt! Dylan is super vriendelijk en professioneel, legt het goed uit en was zeker in deze corona tijd goed voorbereid om een veilige workshop te geven. Een aanrader om eens te doen met familie, vrienden en/of kinderen. Bedankt Dylan!"